Štýlové tipy pre tínedžerov: Móda pre dospievajúcich, ktorá je cool a trendy

Dospievajúce deti prechádzajú mnohými zmenami a častokrát sa snažia nájsť spôsoby, ako vyjadriť svoju osobnosť a štýl. Skvelý spôsob, ako byť kreatívny, je prostredníctvom módy, ktorá môže slúžiť ako sebavyjadrenie pre mnohých rastúcich tínedžerov. Aký by teda mal byť dokonalý štýl tínedžera? 

Tipy, ako sa obliecť v tínedžerskom veku

Mnoho tínedžerov len ťažko hľadá spôsoby, ako zostať cool a štýloví a zároveň držať krok s módnymi trendmi, ale pravdou je, že dôvera v jedinečný štýl je lepšia ako osvojenie si najnovších módnych trendov. Tu je niekoľko tipov, trikov a inšpirácií, ako na to. 

Začnite s nebojácnym postojom

Čokoľvek si oblečiete, môže alebo nemusí byť trendom, ale spôsob, akým to nosíte, môže vyzerať štýlovo. Cíťte sa dobre v tom, čo nosíte a budete žiariť.

Definujte svoj štýl

Tínedžeri majú často problém nájsť svoj štýl. Nedokážu prísť na to, aký účes alebo módna položka by sa k nim hodila. Takže prvá vec, ktorú treba urobiť, je zistiť, aký štýl sa vám páči. Keďže každý má iný vkus, je dôležité zistiť, čo na vás vyzerá dobre. Ak si nie ste istí svojím osobným štýlom, inšpirujte sa módnymi časopismi alebo internetom a zistite, aké štýly a aké kvalitné oblečenie by sa k vám hodilo.

Zlepšite svoju rutinu starostlivosti o pleť

Existuje mnoho spôsobov, ako vyzerať skvele a aj starostlivosť o pleť patrí k tomu. Ak máte suchú alebo citlivú pokožku, mali by ste používať produkty určené pre tento typ pleti. Mnoho dospievajúcich má tiež akné a používanie vhodných kozmetických prostriedkov môže pomôcť, aby pokožka ostala svieža.

Starajte sa o vlasy

Ďalším spôsobom, ako vyzerať skvele, je vytvoriť si návyk starostlivosti o vlasy. Aj tu platí, že investovanie do kvalitných produktov pomôže vlasy chrániť a dodať im jemnosť a vlhkosť.

Pridajte "vintage" dotyk

Čo je staré, je opäť "in". Vyberte si oversized sako, nápaditú kabelku alebo pár náušníc zo 70. rokov. Skombinujte veci s vaším novým, trendy oblečením a váš štýl bude mať teraz cool vintage nádych.

Udržujte jednoduchý štýl pre maximálnu všestrannosť

S džínsami viete veľmi šikovne prejsť z denného outfitu na večerný, ak si vyberiete štýl s čistými líniami a minimálnymi detailmi. Skombinujte úzke džínsy s jednoduchým sakom pre sofistikovanejší vzhľad, ktorý má šmrnc. Aj čižmy dokážu ihneď premeniť celodenný outfit na niečo elegantnejšie.

]pexels-jeffrey-reed-769746-1-300x200

Photo by Jeffrey Reed

Základný všestranný šatník pre dospievajúceho chlapca:

  • Džínsy
  • Khakis, chinos
  • Košele s krátkym aj dlhým rukávom
  • Tričká
  • Vesty, bundy
  • Ponožky
  • Obuv na formálnu udalosť
  • Bežná obuv, tenisky
  • Oblek
  • Loungewear
  • Doplnky (hodinky, kravaty, motýliky)

Základný všestranný šatník pre dospievajúce dievča:

  • Dobre padnúce džínsy
  • Džínsové šortky
  • Tričká a topy
  • Blúzky
  • Sukne a šaty
  • Bunda
  • Topánky na nízkom podpätku, čižmy
  • Tenisky
  • Overal
  • Malé čierne šaty (little black dress)
  • Základný make-up
  • Doplnky (náušnice, hodinky, tašky)

Tip pro maminky: Vyrostla vaše princezna už z dětského pyžama? Pořiďte ji noční košili, ve které se stane z dívky žena.

Doplnky

Doplnky vždy dodajú pôvab a môžu okamžite oživiť outfit. Pozor však dajte na to, aby ste to s príslušenstvom moc neprehnali. Menej je niekedy viac.

Noste farby

Vyberte si tie správne farby, ktoré vyhovujú vášmu tónu pleti. Ak chcete zistiť, či sa vám nejaká farba hodí, priložte si ju k tvári v čo najprirodzenejšom alebo najjasnejšom svetle a zistite, či vám pozdvihne pokožku a rozžiari vás.

Zamerajte sa na strih, nie na veľkosť

Je veľmi dôležité zdôrazniť skutočnosť, že hmotnosť nie je hlavným problémom, ako zostať trendy. Uisťujeme vás, že ak chcete vyzerať skvele, nemusíte schudnúť ani priberať. Široké ramená zamaskujete ramennými vypchávkami, aby ste vyzerali vyššie a výstrihy do V sú ideálne pre väčšie poprsie. 

Väčšina výziev s postavou sa dá prekonať pomocou jednoduchých stratégií vyvažovania a zároveň nechať vyniknúť tie partie tela, na ktoré ste hrdí. Zabudnite teda na čísla a netrvajte na menšej veľkosti, ale radšej zvoľte vhodný strih pre vašu postavu.

Nechajte vyniknúť svoju prirodzenú krásu

Jedným zo spôsobov, ako prijať svoju prirodzenú krásu, je byť si istý sám sebou. Keď ste si istí, je ľahšie udržať si skvelý štýl.

Ak chcete zvýšiť svoje sebavedomie, skúste si obliecť to, v čom sa cítite dobre. Môže to byť čokoľvek od nosenia šiat až po vyjadrenie vášho štýlu prostredníctvom doplnkov. Keď sa budete cítiť dobre, prejaví sa to aj na vašom vzhľade – a uvidia to aj ostatní. A verte, že budete žiariť.

Dodržujte váš rozpočet

Tínedžeri často stoja pred ťažkým rozhodnutím: kúpiť si drahšie módne veci alebo si ušetriť a pokúsiť sa nájsť lacnejšie alternatívy? Vždy je tu pokušenie chcieť najnovšie trendy a môže byť ťažké povedať nie. Samozrejme, že nemusíte míňať veľa peňazí na oblečenie, aby ste boli štýloví. Treba iba nájsť cenovo dostupné možnosti a tých je v dnešnej dobe dostatok. 

Váš osobný štýl je ako podpis, ktorým sa budete vyznačovať. Môže to byť čokoľvek. Farba, potlač, hodinky alebo vôňa. Možno milujete krikľavé farby alebo máte talent na miešanie rôznych štýlov. Možno sa vyznačujete svojráznymi ponožkami. Najdôležitejšie je to, aby vás to robilo šťastnými, sebavedomými a hlavne, aby ste sa v tom cítili pohodlne. A ktovie, možno vďaka svojmu štýlu budete dokonca vytvárať vlastné trendy.

Tip: Chcete ušetriť a napriek tomu nosiť kvalitné a štýlové oblečenie? Vyskúšajte kvalitný značkový second hand.

Módne rady a skvelé nápady špeciálne pre dospievajúce dievčatá

tamara-bellis-zK8NxpoJZ9o-unsplash-1-300x200

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Móda je najvyššia forma sebavyjadrenia. Najmä ako dospievajúce dievča si chcete vybudovať skvelý zmysel pre štýl a nechať svoju osobnosť vyniknúť vo vašich outfitoch. Štýlové obliekanie je zručnosť, ktorú si môžete zlepšiť časom a praxou.

A nemusíte sa vždy snažiť zapadnúť medzi svojich rovesníkov. To, čo je momentálne populárne, nemusí byť nevyhnutne to, čo je pre vás najlepšie. So správnymi stylingovými radami sa môžete ľahko stať sebavedomejšie, spoločenskejšie, atraktívnejšie a charizmatickejšie.

Tu je 13 módnych tipov, ktoré by malo dodržiavať každé dospievajúce dievča.

1. Buďte sebavedomé

Sebavedomie a móda idú ruka v ruke. Sebavedomie je kľúčom k tomu, aby vaša móda fungovala. Pracujte s proporciou, vyvážte svoju postavu, zamerajte sa na strih a udržujte jednotlivé štýly jednoduché a všestranné.

2. Vyberte si relevantnú módu, oblečte sa podľa veku

Móda pre tínedžerov je dosť odlišná od módy dospelých. Ani tínedžeri nevyzerajú dobre, keď skúšajú extrémne dospelo vyzerajúce outfity, ani dospelí nerobia skvelý dojem tým, že vkĺznu do akéhokoľvek oblečenia určeného pre deti.

Prijatie relevantnej módy je veľmi dôležité, nech sa obliekate na akúkoľvek príležitosť. Váš prvý dojem je významný. Nie je vždy všetko iba o značke alebo cene, ale o tom, či je to pre vás vhodné oblečenie alebo nie.

3. Oblečenie by malo zodpovedať vášmu tónu pleti a typu postavy

Vaša móda by mala byť vždy o vás. Preto hľadajte farby, ktoré sa hodia k farbe pleti aj typu vašej postavy. Výber správnej farby, ktorá bude zodpovedať tónu vašej pleti, môže zlepšiť váš celkový vzhľad. Napríklad svetlé odtiene alebo pastely sa dobre dopĺňajú s tmavou pokožkou.

4. Zvoľte neutrálne tóny

Choďte do čiernej a bielej. Vďaka nim budete vyzerať elegantne a trendy. Skombinujte tieto neutrálne tóny s doplnkami, vhodnými topánkami a džínsovými bundami.

Medzi neutrálne tóny vo všeobecnosti patria odtiene sivej, čiernej, bielej a slonovinovej. Sú to klasické farby, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Takže ich môžete vždy vybrať a kombinovať takmer s čímkoľvek. A to je významný plusový bod pre vás.

5. Experimentujte

Experimentujte s tým, čo nosíte. Vyberte si také outfity, v ktorých budete vyčnievať z davu. V prípade potreby si upravte oblečenie. Pre mnohé dospievajúce dievčatá je móda dôležitou témou. Experimentujte, aby ste zistili, čo sa vám páči a vyskúšajte rôzne kombinácie oblečenia, kým nenájdete perfektnú kombináciu.

Využite svoju kreativitu a nájdite štýl, ktorý je o vás, ukáže vašu osobnosť a predstaví vaše najlepšie vlastnosti prostredníctvom originality, sebavedomia a jedinečnosti. Neváhajte byť so svojimi outfitmi trochu kreatívni a vyjdite zo svojej komfortnej zóny. Existuje toľko rôznych módnych štýlov, ktoré môžete vyskúšať.

6. Držte sa ďalej od trendov

Vyhnite sa trendovým outfitom. Lacné trendy oblečenie je väčšinou nekvalitné, ťažko sa upravuje a rýchlo vychádza z módy. Tak rýchlo zistíte, že si nemáte čo obliecť. Namiesto toho si vyberte oblečenie, ktoré môžete nosiť dlho. Uprednostnite kvalitné a elegantné kúsky, ktoré sú nekomplikované, ale štýlové.

Jednoduchá módna estetika je dobrá pre oko, planétu aj váš rozpočet. Aby ste sa dobre obliekali, investujte do klasických a nadčasových kúskov, ktoré vydržia niekoľko sezón až po mnoho rokov.

7. Vyberajte kvalitu pred kvantitou

tamara-bellis-nbC4EyCxhb8-unsplash-1-300x200

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Pred nákupom skontrolujte kvalitu každého kusu oblečenia. Snažte sa obmedziť fast fashion a lacno vyrobené oblečenie. Zvoľte radšej odolnejšie a kvalitnejšie kúsky, ktoré nielen vyzerajú oveľa lepšie, ale aj dlhšie vydržia. Keď pôjdete nabudúce nakupovať, venujte pozornosť detailom, materiálu a celkovej konštrukcii oblečenia. Takto postupujte aj vtedy, ak oblečenie kupujete online.

Tip: Predĺžiť životnosť oblečenia môžete aj správnou starostlivosťou. Viete, ako vyčistiť škvrny z oblečenia, aby vám vydržalo dlhšie?

8. Kúpte si poriadne topánky

Skvelá obuv je rozhodujúca pre to, aby ste vyzerali a cítili sa čo najlepšie. Uistite sa, že topánky dopĺňajú farby aj zvyšok vášho outfitu. Snažte sa nakupovať od značiek, ktoré dodržiavajú sociálne a environmentálne štandardy. Eticky vyrobená a kvalitná obuv je nevyhnutným doplnkom každého šatníka a aj jedna z najlepších investícií na vylepšenie módneho štýlu.

9. Denim ako záchrana

Modré džínsové bundy sú najobľúbenejšie, takže sa uistite, že máte jednu vo svojom šatníku aj vy. Dá sa kombinovať s obyčajným tričkom, môžete ju nosiť cez šaty, bežnú sukňu a top, cez vestu, na formálny odev alebo dokonca s bielym crop topom a farebným a krásnym párom tenisiek. Ak chcete celý vzhľad ešte viac vylepšiť, pridajte šiltovku alebo slnečné okuliare.

10. Doplnky sú základ

Móda sa neobmedzuje len na oblečenie. Vplyv má aj vaše príslušenstvo a doplnky. Môžete vyskúšať rôzne náramky a hodinky a vybrať si zo širokej škály: kožené remienky, pletené náramky, mohutné náramky z drahých kameňov, drevené náramky, korálkové náramky a tak to spárovať s čímkoľvek.

Skombinujte jednoduché tričko s výraznejšími doplnkami, aby ste vyvážili vzhľad. Všetko je o udržiavaní rovnováhy. Ak nosíte oblečenie s dizajnom, udržujte si jednoduchý vzhľad s minimom mejkapu a doplnkov, a naopak, ak je vaše oblečenie jednoduché, použite viac doplnkov.

11. Obyčajné tričká sú nevyhnutnosťou

Blejzre, kabáty a tašky sú základné veci, ktoré by malo mať každé dospievajúce dievča. Tie sa dajú akokoľvek spárovať a vždy budú vyzerať roztomilo. 

12. Opýtajte sa svojich priateľov

Ďalším zo spôsobov, ako zlepšiť svoj vzhľad, je požiadať svojich priateľov o radu. Trávte viac času s ľuďmi, ktorí vám najlepšie poradia a získajte od nich inšpiráciu. Požiadajte známych o tipy na štýl, aby ste zlepšili svoj zmysel pre módu.

13. Bavte sa

V neposlednom rade sa určite bavte. Snažte sa so svojimi outfitmi zabaviť čo najviac. A vylepšovanie vášho módneho štýlu neberte príliš vážne. Sústreďte sa na to, aby ste boli šťastné.

Štýlové tipy pre chlapcov

austin-wade-d2s8NQ6WD24-unsplash-1-200x300

Photo by Austin Wade on Unsplash

Aj chlapci v tínedžerskom veku si môžu vypestovať skvelý zmysel pre štýl. To, že sa vaši priatelia nemusia dobre obliekať, by vám nemalo brániť v tom, aby ste vyzerali dobre. Tu je niekoľko tipov na štýl pre tínedžerov, ktorí chcú vyzerať lepšie a odlíšiť sa od ostatných.

Základné kúsky

Prvá vec, ktorú môžete urobiť, je investovať do kúskov, ktoré môžete nosiť znova a znova. Napríklad:

  • Čierne džínsy – Pretože vieme, že tínedžeri a študenti majú zvyčajne obmedzený rozpočet. Doslova môžete nosiť rovnaké čierne džínsy tri dni v týždni a ľudia si to nevšimnú.
  • Obyčajné tričká – Uistite sa, že si zaobstaráte niekoľko čiernych, bielych tričiek a potom niekoľko z vašich obľúbených farieb. Týmto spôsobom máte viacero možností pri vytváraní outfitov.
  • Doplnky – K svojim outfitom môžete pridať zaujímavé kúsky, a tak ešte viac vyniknúť. Doplnky oživia nudné oblečenie a vyzerajú cool, takže stojí za to mať niekoľko možností.

Nebuďte leniví

Nenoste do školy pohodlné tepláky len preto, že vonku prší a nemáte dobrú náladu. Dievčatá majú radi chlapov, ktorí sa vedia dobre obliecť. Je dôležité, aby ste sa cítili pohodlne, ale to neznamená, že musíte vyzerať zle. Oblečte si jednoduché džínsy alebo ak si chcete obliecť tepláky, zvoľte aspoň padnúce joggery, ktoré sú trendy a vy budete stále vyzerať dobre.

Tip nielen pre chlapcov: Pamätajte, že vaša mama nie je váš osobný sluha. Ako dospievajúci už ste dosť veľkí na to, aby ste priložili ruku k dielu, napríklad tým, že sa postaráte o svoje vlastné veci. Viete, ako na rýchle žehlenie oblečenia?

​​Noste dobre padnúce oblečenie

Aby ste sa dobre obliekali ako dospievajúci chlap, noste dobre padnúce oblečenie. Nenoste oblečenie, ktoré je príliš malé alebo príliš veľké a urobte miesto oblečeniu, ktoré vám správne padne.

Noste svetlé farby

Skvelý spôsob, ako vyniknúť ako dospievajúci chlap, je nosiť svetlé farby. Vďaka nim môžete okamžite zaujať, stať sa atraktívnejšími a sebavedomejšími. Farbám sa určite nevyhýbajte, ale nenoste také, ktoré sú príliš výrazné a nevhodné pre danú príležitosť.

Ukážte svoju osobnosť

Neváhajte predviesť svoju osobnosť a svoje najlepšie vlastnosti prostredníctvom originality, sebavedomia a jedinečnosti. Využite svoju kreativitu a vyjadrite sa.

Noste originálne kúsky, ale zamerajte sa na to, v čom sa cítite najlepšie, či už máte radi súčasné štýly, obľúbené kúsky alebo sa chcete vymaniť zo zaužívaných noriem a nastaviť nové pravidlá. Zostaňte sami sebou a nesnažte sa byť niekým iným.

Neutrácajte príliš veľa peňazí za oblečenie

Ste mladí a pravdepodobne máte obmedzený rozpočet. Nie je potrebné, aby ste šli a míňali všetky peniaze na najlepšie značky a najnovšie trendy.

Pravdou je, že váš štýl sa môže časom zmeniť, a ak míňate veľa a kupujete si naozaj drahé kúsky, možno už budúci rok nebudú cool. Preto je oveľa lepšie investovať do základov a klasiky, ktoré vždy budú fungovať.

Voľte nadčasové módne kúsky

Kúpte si všestranné a nadčasové oblečenie a skombinujte ho do rôznych módnych outfitov, ktoré obstoja v skúsenostiach času. Klasické kusy oblečenia tak rýchlo nevyjdú z módy, sú veľmi univerzálne a môžete ich nosiť na každú príležitosť. Investujte do klasických a nadčasových kúskov, ktoré vydržia niekoľko sezón až mnoho rokov a zároveň vám ušetria peniaze.

Zvoľte udržateľnú módu

Nakupujte od najtransparentnejších, najzodpovednejších a udržateľných značiek. Mnoho módnych spoločností pridáva do svojich kolekcií etické, ekologické a cenovo dostupné možnosti aj pre dospievajúcich. Najlepšie etické a udržateľné módne značky vám pomôžu dobre a udržateľne sa obliekať a zároveň chrániť planétu, ľudí a zvieratá. Nakupujte oblečenie od značiek, ktoré implementujú udržateľné postupy.

Je to istý spôsob, ako nielen vyzerať dobre, ale aj sa cítiť čo najlepšie a s čistým svedomím. Buďte uvedomelým spotrebiteľom a dôsledne sa snažte vybrať etickejšie a udržateľnejšie možnosti.

Ozdobte váš outfit

Pridajte jeden alebo dva štýlové doplnky, aby vaše outfity boli trendové. Môžete si vybrať moderné hodinky, slnečné okuliare, cool čiapku, šál, opasok či tašku. Doplnky dodávajú vzhľadu osobitý nádych a sú kľúčové na dokončenie akéhokoľvek outfitu. Vyberte si niečo, čo sa vám páči, čo je pre vás najpohodlnejšie. Ale nepreháňajte to, pretože niekedy naozaj jeden doplnok bohato postačí.

Inšpirácia pre kreatívne mamy: Vaše dieťa rastie ako z vody a oblečenia môže meniť každý rok? Ušetrite nejaké peniaze a naučte sa upraviť oblečenie tak, aby deťom vystačilo napríklad len o pár mesiacov navyše. Pozrite sa na tipy, ako šiť oblečenie a doplnky pre deti a teenegerov.

Tipy pre rodičov: Ako pomôcť tínedžerom a dospievajúcim rozvíjať ich osobný štýl?

hannah-morgan-ycVFts5Ma4s-unsplash-1-300x200

Photo by Hannah Morgan on Unsplash

Móda je o kreativite, ktorá môže pomôcť vášmu tínedžerovi cítiť sa sebavedome, keď bude pristupovať k novým veciam alebo vzrušujúcim výzvam.Tu je niekoľko krokov, ktoré môžete ako rodič urobiť, aby ste povzbudili deti k rozvoju ich osobného štýlu.

Nechajte ich riskovať

Niekedy môže byť náročné vidieť, ako deti rastú, ale čím viac ich necháte, aby preskúmali svoje skutočné ja, tým ľahšie budete s nimi komunikovať a budovať si vzájomné puto. Veľká časť toho je nechať ich nosiť, čo chcú a aj trochu riskovať. Nechajte im priestor na preskúmanie kúskov šatníka, ktoré ich zaujímajú. Potrebujú možnosť vyskúšať si rôzne štýly a trendy, aby skutočne zistili, čo sa im v šatníku páči a čo nie.

Majte prehľad o rôznych štýloch

Možno nerozumiete alebo sa vám nepáčia všetky najnovšie trendy a štýly, no stále je dobré držať krok s módou pre tínedžerov a základnými trendmi. Môžete im pomôcť podeliť sa o rady a nápady, pokiaľ ide o styling ich ďalšieho neformálneho alebo formálneho outfitu.

Buďte deťom príkladom

Chcete, aby vaše dieťa vystúpilo zo svojej komfortnej zóny a cítilo sa sebavedome pri vyjadrovaní seba a svojho štýlu? Choďte im príkladom. Najjednoduchším spôsobom, ako tak urobiť, je nebáť sa nosiť jedinečné oblečenie, experimentovať a ukázať im, že existuje veľa spôsobov, ako definovať svoj vzhľad.

Tip: Príkladom by ste deťom mali ísť aj v out veciach. Možno nemoderné ale bezpečné – naučte deti nosiť batohy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť a vyššiu bezpečnosť v doprave.

Aj tínedžeri sa zaujímajú o udržateľnosť

Rastúce obavy týkajúce sa zmeny klímy a globálneho otepľovania vyvolali aj medzi mladými veľký impulz v nakupovaní z druhej ruky a šetrných nákupoch. Nechcú si kúpiť len sako alebo nohavice, chcú nájsť niečo, čo sa im páči a dať tomu nový domov. Preto je dôležité pripomenúť vášmu tínedžerovi, že súčasťou odstraňovania odpadu je uistiť sa, že si pred každou kúpou niečoho nového dobre zvážia, čo už v šatníku majú a či danú vec naozaj potrebujú.

Aké sú najštýlovejšie trendy pre mamičky?

some-tale-RO6KVNhdN9M-unsplash-1-300x200

Photo by Some Tale on Unsplash

Pokiaľ ide o to, aby ste svojim deťom dali príklad, máte veľa skvelých možností. Tu sú niektoré z našich top štýlových trendov pre mamičky, ktoré chcú vyzerať a cítiť sa šik a štýlovo:

Loungewear

Niektoré dni potrebujete niečo neformálne na trochu viac mobility a pohodlia. Vtedy na rad prichádza tzv. "loungewear" oblečenie, ktoré je všestranné, teplé a stále budete vyzerať uhladene. Pridajte k tomuto trendu zábavné ozdoby alebo tričká s grafikou a potlačou.

Šaty

Šaty sú z nejakého dôvodu klasikou. Vďaka rôznym tvarom, látkam a dĺžke lemu sú neuveriteľne všestranné. Môžete si ich obliecť akokoľvek, v závislosti od udalosti, vašej aktivity počas dňa a aj rôznymi kombináciami podľa ročných období pridaním napríklad pleteného svetra. 

Jednoducho si oblečte svoju obľúbenú farbu alebo štýl šiat s roztomilými topánkami, dámskou koženou kabelkou, zábavnými šperkami alebo čímkoľvek iným, na čo máte práve chuť.

Komplety a súpravy

Ďalším spôsobom, ako sa vyhnúť nepohodlným nohaviciam alebo nohaviciam, ktoré sú obtiahnuté, je vyskúšať pohodlné komplety alebo súpravy. Existuje dôvod, prečo overaly nikdy nevyšli z módy. S toľkými farbami, vzormi a textúrami, z ktorých si môžete vybrať, určite nájdete také, ktoré budú vyhovovať vašim potrebám.

Skombinujte ich s veľkými slnečnými okuliarmi a džínsovou bundou na deň strávený s deťmi alebo pridajte vaše obľúbené vysoké opätky a zamatové sako a vyrazte s partnerom na rande. Je to zaujímavý vzhľad, ktorý si určite zamilujú aj vaši trendoví tínedžeri a tínedžerky.

Na záver

Móda je veľká zábava a môže to byť skvelý spôsob, ako sa viac spojiť so svojimi tínedžermi a dospievajúcimi, ale aj užitočná metóda sebavyjadrenia a kreativity, ktorú môžete vo svojich deťoch podporiť pozitívnym, zdravým a produktívnym spôsobom.

Podporte deti pri skúšaní nového vzhľadu, rozprávajte sa s nimi o najnovších trendoch alebo sa spoločne snažte predpovedať, aké štýly a trendy by mohli prísť budúci rok.

Dominika Blchová, obsahový a SEO špecialista